tisdag 26 juli 2011

Jagejhipster.

Läser i DN:s Kultur På stan från o fredags att Hornstullscrowden har bytt Långholmen mot Reimersholme som är nya "Hipster Island". Hm. Nu förstår jag INGENTING.

Inget.

2 kommentarer:

  1. jag bor på ön och ser bara barnfamiljer och pensionärer överallt. jag måste vara din hippaste av dem hippa som är här först. det måste vara en plan från artikelns författare att få bort några av hipstrarna från långholmen så att han kan dricka champagne i hans permanent fasttampade träbåt (som han köpte ifjol och inte har någon aning om hur den ska seglas och slipas) i lugn.

    SvaraRadera
  2. Ha! Well put.

    Finner följande citat från Joe Mande i DN: " Alla hipsters uppfattar sig själva som speciella och unika. De bara råkar manifestera sin exklusivitet genom att bete och klä sig på exakt samma sätt.".

    Och Kristofer Andersson skriver såhär i Expressen: "Vad hipstern gör är att hon exploaterar smal kultur och använder den intensivt under en period. Sedan går hon vidare. Många ser något stötande i en rörelse som beskylls för att göra konsumtion av kultur och mode av politiska åsikter.".

    Vad vill jag ha sagt? Ingenting antar jag. Att hela Söder är hipster?

    SvaraRadera