fredag 11 februari 2011

Same procedure as last year.


Road av snökaoset, kaosigt väder är en klar favorit. Roligaste meningarna i dag torde vara DN:s "Trafikkontoret ställer sig frågande till att busstrafiken blev inställd. Bussgatorna var i bra skick, hävdas det." och "Vi har högprioriterat bussnätet både i inner- och ytterstan, bara för att garantera att folk kommer till jobbet.". Man anar frustrationen på Trafikkontoret, här-har-vi-för-sjutton-haft-dyrt-manskap-ute-hela-natten-för-att-slippa-gnäll-och-så-vaknar-Busslinks-folk-upp-och-drar-ifrån-gardinerna-och-blåser-av-dagen-utan-att-ens-ha-checkat-läget.

Ojuste.

3 kommentarer:

  1. Ha ha ha! Jag förstår inte fullt ut detta med snö och Stockholm. Jag är född och uppvuxen i den här "stan" och det är faktiskt bara dom senaste åren jag ser hela logistiken haverera... då hela den allmänna kommunikationen ställas in. Bara så där, på en studs. Märkligt.

    SvaraRadera
  2. Man kunde tro att vi bor på Nordpolen, med extremt klimat, tågen tål inte kyla, telefonen tål inte kyla, bussarna tål inte kyla. Vad hade de för specifikation när de köpte in dem - snygga, många hästkrafter och körglädje?

    SvaraRadera
  3. Precis! Och att dom ska vara blå eller röda...

    SvaraRadera