torsdag 29 september 2011

Dagens Skriet.

Västerbron. Svart humor. Och nej jag är inte suicidal. Tackar som frågar.

tisdag 27 september 2011

ALLVARLIGT.

Jag vet det är bröscancer vi skall foka på nu och allt men äre ok att slå ett slag för att urinera sittande? På grund av 1) Äckligt med urin över allt och 2) Minskar risk för prostatacancer (och därmed IMPOTENS). Ingen av oss blir nöjda av den ekvationen right?

Sug på den.

måndag 26 september 2011

Men vi ses?

Ludovico Einaudis "Come Un Fiore". Så vacker så man dör lite. Precis som du. Så vacker så man dör lite.

lördag 24 september 2011

Automatiska tankar.

Dead wrong and killing me.

Ps. Ledsen för dåligt bloggande. #livetochså Ds.

måndag 19 september 2011

Ask me no questions and I will tell you no lies.

Tvångshälsar ju som bekant på folk i hissar. The lucky one i dag var en rätt slick kostymklädd herre som obviously inte samtyckte till fenomenet "regnig måndagsmorgon i september". Följande konversation utspelar sig därför:

Jag: "God morgon!" (menat uppfordrande ej skrikande)

Affärsman: "God morgon."

Affärsman (efter fem seks betänketid): "Näe du i dag var det sådär alltså."

*LOL*

söndag 18 september 2011

Und alles.

"Om den glädje jag kan känna då inte direkt är stormande utan ligger närmare tillfredsställelse eller lugn är det ändå glädje. Kanske till och med lycka, i vissa ögonblick. Och räcker inte det? Räcker inte det? Jo, om lycka hade varit målet hade det räckt. Men lycka är inte mitt mål, det har Aldrig varit mitt mål, vad ska jag med den?"

Knausgård.

Mästaren.

lördag 17 september 2011

Veckans citat.

"Så länge du är rädd så jobbar vi åt samma håll." Trösten i den meningen. Oöverskådlig.

This too shall pass.

På tal om rubriken nedan så var jag ju i Paris till nyss och i Paris fick jag för femtioelfte gången berätta storyn om min ljuvliga weekendväska från Svenskt Tenn som alla bara avgudar. Jag med. Både väskan och storyn. One of my worst moments in life. Utan större konkurrens.

Vi gjorde slut. Fast jag inte ville. Så jag bodde på bästisens (och pojkvännens) soffa i sisådär en månad i väntan på var som helst att bo (resulterade i studentkorridor och än större tragik men hur som helst). Blir fortfarande helt varm över omsorgen i pojkvännens oro över att middag reducerats till Snickers eller Skogaholmsmackor med Nutella eller marmelad. Anyways. Logiken i det ledsna blev att skall man bo i kappsäck så skall man åtminstone göra så med stil. Ergo Svenskt Tenn weekendväska. Blev märkligt nog faktiskt tröstad av den där förbannade väskan. Glädjen in det lilla och så vidare. Vid närmare granskning levererade den där brutala våren också en vän. Den som förstod att bara sitta jämte på tåg till jobb och inte sätta ord på söndergråtna ögon, skälvande kropp och häftiga inandningar. If i remember correctly så var det också i det sammanhanget som jag sträcksåg Greys Anatomy säsong ett och två på cirka lika många dygn (rubriken remember?).

Aldrig gråtit så mycket?

I'm so in it's humiliating. So pick me. Choose me. Love me.

Åh vinter kom nu. Måste snart läsa om böckerna för, är det, tredje eller fjärde gången?


torsdag 15 september 2011

Dagens gatukonst.

Sorry lillsis men det här är ju för roligt?

Bananas is my "business".

Vi har en lek på jobb som går ut på att alla skall ha på sig knäppaste plagget i garderoben på kontoret. Jag bjuder på Charlotte Olympia och de gör obviously succé.

Roligt hörrni.

söndag 11 september 2011

Gatukonst från Paris mina damer och herrar.

"Äger"

Ok. Så detta är alltså inte helgen som kommer gå till historien (eller ja det är ju tio år sedan terrorattacken i USA men i övrigt alltså inget speciellt). Har dock upptäckt ypperligt sätt att inleda höstgarderobsshoppingen på nämligen rensa bland existerande persedlar först. OMG. Vilken mardröm. Blev äcklad å mänsklighetens och naturens och mitt intellekts vägnar när det går upp hur mycket prylar som redan finns. Slängde fyra par skor och har fortfarande sisådär ett par per dag i månaden. Sjukt. Då köper jag ändå helst dyra (ergo få) grejer samt bara sådant jag blir kär i (vilket alltså gör mig till...slampa/mkt lösaktig?). Aja. Så nu har jag alltså ingen lust att handla något. Det var poängen. Måste dock till Konsum men räknas inte?

Vsg för tips.

lördag 10 september 2011

#planeringsdag

damn you auto correct funny iphone fails and blunders


damn you auto correct funny iphone fails and blunders


damn you auto correct funny iphone fails and blunders


Fick order om att komma till jobb "utsövd med glatt humör". Är mkt conscientious och planerar därför sova hela söndagen endast med paus för Damn You Auto Correct.

Not another shopping blog?

Shoppingen var ju så klart amazing osv och jag bara "Ett par svarta ballerinor tack."? Lite Macarons också (men finns ej längre ätit cirka tio/dag så vi kan väl hoppas att det var RIKTIGA ballerinaskor jag köpte för formen sas aja) men that's it.

#whatswrongwithyou

Let's have a toast for the douchebags.

"So if you love somebody tonight hold on to 'em real tight.
Don't let nothing get in the way for the one you really love.
'Cause I am always fine."

Runawaymaraton. Igen. Som en drog? Versionen med Pusha T på Spotify cirka hundra gånger och så magiska WOW-versionen på Youtube med ballerinorna och episka åtta sista minuterna cirka tio gånger. Åh. Ballerinan med asiatiskt uteende. Vill vara henne. Vsg för info och tack på förhand mvh helt normal tjej.

torsdag 8 september 2011

Men vi ses?

- Ska du vara borta väldigt länge eller för evigt?

- I Paris? Inte länge nog. Från oss? För evigt.

onsdag 7 september 2011

Facebook the matchmaker.

Man måste älska nya funktionen som visar ens status föregående år. Till exempel 7 september 2009: "Är vansinnigt kär!". Åh tack.

Hjälpsamt. Verkligen.

Bonne nuit och allt.

Kan inte bestämma mig för om svärtan och melankolin gör sig bättre eller sämre i Paris än i Stockholm? Den gör sig i alla fall utmärkt till Strand of Oaks "Little Wishes" och rött vin i plastmugg på mörk sval balkong. Som alltid snygg-J som står för musiken.

söndag 4 september 2011

Veckans Spotify.

Brutalt vad vi älskade dem. Galet.

Galet.

Lillpyret.

Den här historien kommer vi leva på/med länge I tell you. Babyshower. Mannen (införstådd med överraskningen) öppnar efter lång väntan dörrn och allvarligt bara: "Hon är inte hemma..." *MINEN hos sex chockade polare* "...säger hon" *om möjligt större förvirring*. Asså vi lyckades efter viss tvekan locka fram huvudpersonen men hon grinade bara ännu mer vid åsynen av oss *LOL*. Den där mannen är ju obviously eminent partner in crime och jag tror vi räddade karlns dag från (förvisso mkt välmotiverat) DRAMA.

Vi är så LISTIGA.

Episkt fölsedagsfirande.

Såhär glad för att överraskas. Fler foton här.

lördag 3 september 2011

I ur och skog.

Man vänder sig om och så står de där. MINA BRUDAR. Och bara: "vi är här nu - du fyller ju år". Dreamteam. Jag har skrattat så mycket så det borde inte vara lov. KÄRLEK på er!